ZOA

ZOA vangt vluchtelingen op in de regio en biedt daar hulp. Dat gebeurt in het Midden-Oosten, Ethiopië en Myanmar. Deze vluchtelingen worden geholpen met onderdak en voedsel. Er wordt niet alleen aan het nu gedacht, maar ook aan de toekomst. Er wordt een zodanige hulp geboden, dat deze mensen een nieuw bestaan kunnen opbouwen. Hierdoor hoopt de organisatie ZOA te bereiken, dat deze mensen weer in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Ook in 2016 hebben we meegedaan aan de ZOA-kruidnotenactie.

De kinderen hebben uitstekend hun best gedaan. Er werden 1050 zakken verkocht, 140 meer dan vorig jaar! Dat is dus € 350,00 meer dan vorig jaar. We konden € 2625,00 overmaken aan de bakkerij. De bakker maakt vervolgens € 1,10 per zak over aan ZOA. Onze bijdrage aan dit doel is hiermee € 1155,00!

Nick Zegers uit groep 7 speelde  het zelfs klaar om 64 zakken kruidnoten aan de man te brengen! Hij en nog twee anderen kregen de hoofdprijs: een cadeaubon van de Hema. Maria Verhelst had een actie naast deze actie. Ze haalde met een kijkdoos nog eens € 17,50 (netto!) extra op.

Alle kopers en verkopers hartelijk dank voor hun aandeel in dit resultaat! Houd wel de opbrengst in calorieën in de gaten!

slotDs. D. L. Aangeenbrugschool | Willem Andriessenlaan 4 | 4536 CA | Terneuzen | Tel. 0115-612977

Copyright © 2011. All Rights Reserved.